Актор "Кварталу 95" Юрій Великий викликав російського гумориста Максима Галкіна на батл. Приводом стала пародія чоловіка Пугачової на президента України Володимира Зеленського-саме цим "амплуа" і прославився Юрій Великий, який висловив низьку оцінку виконавському таланту естрадного коміка. Зробив це українець якраз у своєму знаменитому образі Зеленського.

Читайте Знай в Google News!

Відповідним відео поділився на своїй сторінці в соціальній мережі "Instagram" "Квартал 95".

Алла Пугачова і Максим Галкін, фото - https://www.instagram.com/maxgalkinru/
Алла Пугачова і Максим Галкін, фото - https://www.instagram.com/maxgalkinru/

"Хочу в цьому відео звернутися до одного пародиста, як мені завжди здавалося, Максима Галкіна. Дорогий Максим, я подивився твоє останнє відео. Ти, знаєш, мені дуже сподобалося. Я так сміявся, що аж три рази підстрибнув і скурив всі свої "айкос". Це реально було дуже смішно. Я тільки не зрозумів одного: а кого ти там пародіював? Ні, це було круто, крута мультиплікація... Я там почув виразний голос молодого Брежнєва, з такими легкими нотками Горбачова, ну і, звичайно, акцент Лукашенка, який ти додав-прикрасив пародію. Незрозуміло лише одне-чому вони всі говорили українською? Тому що правильно говорити українською. Хоча в твоєму виконанні це дійсно звучало більше якось по-українськи. Максик, Максюш, друже, давай так, поклавши руку на серце, втрачаєш форму, це ж тобі не Жирика 15 років пісочити. Це ж новий образ. Його не можна так просто взяти і склепати за півгодини", - заявив українець.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також Галкін у своєму номері спробував висміяти ідею опитування про легалізацію медичного канабісу для важкохворих людей — для цього "Зеленський" нібито регулярно відходить зробити кілька "напасів" під час свого звернення.

"А куди ти в своєму відео постійно йшов? Я просто спочатку не зрозумів, але потім почитав в коментарях, люди часто пишуть "Галкін нервово курить в сторонці". Макс, ну це зрозуміло, роби це хоча б не так явно!"— - пожартував Великий.

Зрештою, актор "кварталу" викликав російського колегу по цеху на" бій " гумористів:

"Можете разом пародію зробити. А ще краще — зробіть один проти одного ... пародійний батл, такий собі "парабатл".

Нагадаємо, Галкін опублікував у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram пародію на президента України Володимира Зеленського. Точніше, на його презентацію п'яти питань, на які українці зуміють відповісти вже 25 жовтня, на місцевих виборах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський озвучив друге питання з всенародного опитування: "приходь і вирішуй!"

Як повідомляв " Знай.ua", відверте зізнання Нікітюк змусило грайливу Кароль бентежитися: "Чому не Тіна Балан?"

Знай.ua писав, Повалій несподівано з'явилася, щоб передати Баскову Привіт з Києва.