У родині 52-річного російського естрадного виконавця Володимира Преснякова і 38-річної поп-співачки Наталії Подольської сталося поповнення. Подружжя стало батьками вдруге, для Володимира це вже третій син.

Читайте Знай в Google News!

"Наш Ваня Пресняков. Зверху вирішили, що сьогодні. Ми дуже щасливі. Все добре", - написала під публікацією з Володимиром і дитиною Наталія Подольська, прямо з центру акушерства, гінекології та перинатології імені В.I. Кулакова.

Про очікування дитини співачкою стало відомо на початку серпня від співробітниці однієї з підмосковних аптек, яка заявила про досить помітному кругленькому животі у виконавиці. Незабаром і сама Подольська підтвердила свою вагітність за допомогою публікації в купальнику з підписом: "Преснякових має бути багато".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Цю публікацію прокоментував Ігор Ніколаєв, Поліна Діброва, Саті Казанова, Рита Дакота і багато інших зірок шоу-бізнесу: "Якщо зверху вирішили, то точно все добре! Вітаю, бережіть кожну секунду", "Наташенька, Вова!!!!! Вітаємо!!!! Чудова новина! Міцного здоров'я всій родині!", "Урааа!!! Вітаю всю вашу сім'ю!!! Нехай росте здоровим і щасливим Іван".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, слідом за Лорак, Лободою і Повалій до Росії помчала ще одна українка: "Будинкові слухають"

Як повідомляв "Знай.ua", мокра Настя Каменських засвітила інтимне місце, фанати ахнули: "Бачу сосок"

Знай.ua писав, розведена Гросу звела з розуму пишним декольте: "Хочу більше"