Старша дочка Алли Пугачової, відома російська співачка Крістіна Орбакайте, часто радує фанатів яскравими фото і відео в своєму Instagram. Нещодавно в соцмережі вона опублікувала миле відео, в якому розповіла про свою виставу. А фанати зірки помітили, як вона змінилася і покращала за час карантину.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, відео зробила сама Крістіна, вона знімає себе, мабуть, в гримерці після вистави. Перед камерою вона з'явилася в незвичайному образі - на ній темна картата сорочка і сірий піджак цікавої фактури. На голові співачки кокетливий Темний капелюшок, за яким заховані волосся, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до відео Орбакайте написала те ж, що говорила в ролику. "Після великої перерви знову прожила історію моєї героїні Гітель в @sovremenniktheatre. Дві вистави в одному диханні з глядачами. #кристинаорбакайте #kristinaorbakaite #двоенакачелях", - написала Крістіна. Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засинаючи її захопленими коментарями. Багато відзначили, що вона виглядає дуже свіжо, і навіть підозрюють, що зірка зважилася на пластику.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Нагадаємо, колишній чоловік Орбакайте одружився вже вшосте на зовсім юній дівчинці з Чечні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що заплакана Крістіна Орбакайте з'явилася на публіці в траурному вбранні.

Також портал "Знай.ua" писав, що щедра Пугачова подарувала покоївці Орбакайте ціле багатство.