Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила трепетний спільний кадр з ведучою Лесею Нікітюк, вийшовши з новоспеченою подружкою на паркет шоу "Танці з зірками" в рамках випуску, присвяченого па-де-труа (один з різновидів танцю, що включає трьох учасників).

Так, тріо разом з хореографом Іллею Падзіною станцювали гарячу румбу, за сценарієм якої відомі телеведучі не можуть поділити між собою коханого чоловіка. В результаті Нікітюк вирішує помститися Падзіні і Фреймут, "підриваючи" їх.

Сьогодні ми танцюємо з Лесею @lesia_nikituk. І я щаслива. Так, пані Нікітюк - мій антонім. Висока ( у неї ноги закінчуються там, де моє тіло). Голосно сміється. Жартує на рівні з чоловіками. Вона, зрештою, теперішня мого колишнього ... колеги. Але -це дівчина, з якою хочеться дружити. Народна амбасадорка, яка надихає, оживляє, з якою надійно. І так, я рада, що життя нас познайомило. @tanci1plus1 @zlayazaya_official @ilyapadzina Ми пара 12. Голосуйте сьогодні, будемо дуже вдячні.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".