Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав кумедне відео, показавши, як починається ранок їх дружної сім'ї в замку в селі Грязь. Так, поки їх з Примадонною діти-першокласники Гаррі і Ліза збиралися в школу, артист намагався сказати численним шанувальникам щось цікаве, але його відволікли крики доньки і він забув, про що записує ролик. Після Максим почав чесати голову і розтріпувати волосся, здивувавшись своїй "новій зачісці" в екрані сматфона.

Коли хочеш щось сказати з ранку 😂

Фолловери не пройшли повз, коментуючи кумедне відео. Втім, деякі фанати навіть припустили, що Галкін користується косметикою і фарбує губи, проте чоловік одразу ж спростував цю інформацію. Варто відзначити, раніше Максим вже пояснював, що користується послугами гримера тільки під час робочих моментів, як і більшість шоуменів, щоб не виглядати втомленим.

"А що з губами? Помадою нафарбував?", "Можете не говорити, Максим 😀 ми і так зрозуміли😂 😂 😂", " здорово! Домашній і практично рідний)", "з ранку з'їв молодильне яблучко🤩 👍", "ретроградний Меркурій...що тут скажеш...) 😂 ", "Як Гарік схожий на вас".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через Кіркорова, в якому постраждав Галкін.