Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість виставила пікантний ранковий кадр, позуючи на шкіряному кріслі в затишному будинку, примірявши махровий дизайнерський халатик кольору фуксії від Versace, розшитий золотими нитками на рукавах.

Так, артистка, яка обирає пастельні тони і більш ніжні текстури в гардеробі зізналася, що яскравий халатик їй презентував в якості подарунка давній друг, "король" російської поп-музики Філіп Кіркоров, який просто обожнює все барвисте, брендове, в принтах, шипах і паєтках. Красуня тепло подякувала виконавцю, грайливо посміхаючись на камеру. Варто відзначити, що на офіційному сайті ціна такого халатика - 34 тис. рублів, тобто трохи більше, ніж 12500 гривень або ж 450 доларів.

🌹 затишного, гарного дня! Сьогодні в рожевому! Дякую @fkirkorov за чудовий подарунок

Ціна подарунка Кіркорова, скріншот versace.ru/

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Рожевий халат від Філіпа😯", " яка красуня 😍 😍 😍 і вам Кароліночка прекрасного дня❤️😍 😘"," прекрасна❤️", " у Філіпа чудовий смак... 😍 😁 👍 Кароліна, Ви ніби в затишній рожевій хмарці... 🌺🌺🌺🔥🔥🔥❤❤❤".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.