У 2008 році світ побачив "Сутінки" — малобюджетний фільм, раптом окупився більш ніж в 10 разів і створив з головного героя справжнього ідола для дівчаток-підлітків. А ще став непростим випробуванням для зіграв цю роль Роберта Паттінсона. Акторові довелося докласти чимало зусиль, щоб позбутися нав'язливого романтичного образу і розбити скептичні думки про те, що він всього лише Вампір в блискітках.

Читайте Знай в Google News!

Вперше Роберт Дуглас Томас Паттінсон з'явився на екрані в 18 років: це була роль далеко не першого плану в телевізійному Фентезі зі скарбами і драконами.

Едвард з "Сутінки" // www.instagram.com
Едвард з "Сутінки" // www.instagram.com

Після 2 років ролей в британських малобюджетних картинах Роберт пройшов кастинг на роль блискучого (у всіх сенсах) вампіра з підліткової книги, в успіх екранізації якої не вірив практично ніхто, в тому числі і сам актор.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Едвард з "Сутінки" // www.instagram.com
Едвард з "Сутінки" // www.instagram.com

У 2012-2019 роках актору вирватися з амплуа солодкого хлопчика і відхід в авторські проєкти.

Едвард з "Сутінки" // www.instagram.com
Едвард з "Сутінки" // www.instagram.com

Завдяки своїм старанням Роберт заслужив репутацію ідеального актора дорослого авторського кіно. І до 2019 року його персонажі стають все похмурішими і драматичнішими. І дивлячить на персонажа, який занурюється в безумство доглядача маяка з однойменного фільму, практично неможливо згадати того меланхолійного ідола підлітків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дружина Ткача з Кварталу 95 втекла від чоловіка в ліс: "Який же кайф!"

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка серіалу "Школа" Микита Вакулюк змусив жінок тремтіти, розкішне тіло: "Хворію від твоєї татухи на грудях".