У відомого режисера Романа Віктюка виявлено коронавірус. Наразі артист знаходиться в реанімацію ДКЛ ім. Бахрушиних в Москві.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляють місцеві ЗМІ, спершу 83-річного Віктюка поклали у відділення терапії. Однак згодом стан режисера погіршився і його терміново перевели в реанімацію.

Роман Віктюк, фото: кадр з відео
Роман Віктюк, фото: кадр з відео

Завтра, 28 жовтня, у Романа Віктюка день народження, йому виповниться 83 роки. Народився режисер 28 жовтня 1936 року у Львові. У 1991 році Роман Віктюк створив театр свого імені в Москві, в якому він виступає головним режисером і художнім керівником.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Віктюк є постановником і виконавцем ролей у величезній кількості вистав, переважно в театрах Москви. Артист є популярним і шанованим і в Україні, де має багатьох прихильників. Роман Віктюк вирізняється незмінною епатажністю й оригінальністю, незаангажованістю в судженнях.

Варто зауважити, що раніше у ЗМІ з'явилася інформація щодо виявлення Covid-19 у відомого гумориста Євгена Петросяна. Зазначалося, що його також госпіталізували. Однак згодом сам артист спростував ці відомості, повідомивши пресі, що лише проходить медичне обстеження.

Роман Віктюк, фото: кадр з відео
Роман Віктюк, фото: кадр з відео

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Юрій Горбунов дав качкам подивитися на свого малюка: "Не погодуєш"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Костюшкін з "Чай вдвоем" в ланцюгах напружив м'язи, як Шварценеггер: "Віку немає"

Також "Знай.ua" писав, що Ольга Сумська розчулила 86-річною красунею-матусею: "Берегиня династії"