На телеканалі ICTV незабаром вийде новий серіал з 12 епізодів під назвою “Козаки. Абсолютно брехлива історія". Офіційний трейлер вже був представлений. Телеглядачів чекають неймовірні пригоди, жарти, над якими захочеться реготати до упаду, захоплююча любовна лінія, складні трюки і чарівна атмосфера часів козацтва.
Події серіалу відбуваються в XVI столітті. Молодий селянський хлопець на ім'я Іван краде у московського царя коштовності, але з благородною метою — щоб викупити свою матір, яка знаходиться в турецькому полоні.


Однак сталося дещо, чого Іван ніяк не міг очікувати. Серед викрадених ним скарбів виявляється чарівна Сережка, яка робила владику непереможним.
ЦАР в сказі. Він відправляє свого кращого воїна-нещадного Федора на пошуки Івана, в бігах Іван втрачає сережку і та потрапляє в Запорізьку Січ.

Тепер хлопця і його товаришів чекає довга подорож, щоб повернути реліквію, врятувати матір, і не попастися в лапи ворогові. "Єдність, відвага, відчайдушність – це все», — йдеться в описі до трейлера.

Роль Івана виконав Юрій Дяк, А головну жіночу роль красуні Мар'яни

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

втілила Міла Сивацька. У ролі головного антагоніста глядачі побачать Михайла

Гаврилова. Також в серіалі знялися Андрій Ісаєнко, Остап Ступка, Михайло Кукуюк,

Георгій Делієв, Лариса Руснак, Ігор Портянко, Дмитро Вівчарюк, Олександр

Мельник, Тетяна Малкова та інші.

Всього покажуть 12 епізодів. Стрічка знята за підтримки Міністерства культури

та інформаційної політики України.