Донька популярної співачки Ольги Полякової Маша активно веде свій Інстаграм і навіть намагається займатися рекламою у соціальній мережі. Дівчина опублікувала на своїй сторінці нове відео.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу Маша Полякова виклала коротеньке відео, на якому постала в образі тигриці. На дівчині - плямисте вбрання, а на її лиці намальовані чорним ніс та вусики. Марія також навела чорні густі стрілки на повіках і нафарбувала такою ж темною помадою губи.

Маша Полякова, фото: instagram.com/mashapolyakova
Маша Полякова, фото: instagram.com/mashapolyakova

"Не прогав шанс зробити красиву композицію до свята мертвих у себе вдома всіх цілую відзначайте мене і @knyazevflower і мене, щоб виграти урок 😘 😘 😘 ", - написала вона в описі до фото. Маша Полякова

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Підписники Маші Полякової не зацінили новий ролик і розкритикували її починання: "Дуже награно, добре що намагаєшся рекламувати щось то класно і якісно, але я вже давно помічаю що не природно себе ведеш і це кидається в очі, якби поміняла це, було б дуже органічно".

Декому також не сподобалася надмірна жестикуляція дівчини: "Навіщо так жестикулювати?".

Коментарі, фото: instagram.com/mashapolyakova
Коментарі, фото: instagram.com/mashapolyakova

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Костюшкін з "Чай удвох" перетворився на Волочкову: сів на шпагат, аж штани затріщали

Як повідомляв портал "Знай.ua", Приходько розкрила всі свої секрети і запропонувала погратись: "Найбільше я боюся..."

Також "Знай.ua" писав, що Ольга Сумська розчулила 86-річною красунею-матусею: "Берегиня династії"