Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість захопила численних шанувальників пікантним і спокусливим образом, який приміряла перед масштабним концертом "Время и Стекло" 30 жовтня у Палаці "Україна", Київ.

Так, артистка позувала на тлі дерев'яної стіни в чорній міні-спідниці і топі, а також прозорому чорно-зеленому боді, засвітивши груди і струнку фігуру. Красуня зізналася, що їм довелося зробити додатковий завершальний концерт, адже квитки буквально розмітали. Варто відзначити, що дует "Время и Стекло" розпався ще на початку березня, через цілих 10 років популярності, проте друзі відзначили, що між ними немає конфліктів.

Залишилося 2 дні до останнього концерту @vremyaisteklo в Києві. Ми готуємо спец.шоу з музикантами, новим звучанням, танцюристами, новими костюмами, постановками , артистами, віджеїнгом і режисурою @tri.direction . Не знаю які ще божевільні-закриваючи групу - таке роблять... Але для нас дійсно важливо зробити фінальну точку-КРАСИВО і чесно. Мені вже не терпиться вас побачити, ну і звичайно, я думаю, що це будуть 2 найбільш зворушливих концерти в нашому з @Positiff житті . Нагадую, що концерти відбудуться 30 жовтня . Ми зробили ще один додатковий концерт спеціально для вас, так як квитки розмітали. Знаю що їх там залишилося вже небагато, але ви ще встигнете . І звичайно концерт відбудеться з усіма карантинними заходами, це важливо ☺♥️ До зустрічі в Палаці Україна . Приходь і подивися на наш ... ( а далі в коменти Ви знаєте що писати...))

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.