Українська співачка Аліна Гросу нещодавно пережила розлучення. Однак впадати у відчай артистка не збирається. Вона активно працює відразу в двох напрямках-кіно і музика, і періодично радує шанувальників своїми фото і відео в Instagram. 28 жовтня співачка виклала цілу серію фото і Відео зі зйомок детектива "ДНК", в якому Гросу зіграла одну з головних ролей. На одному з відео показаний ефектний кадр, як двоє чоловіків (очевидно, каскадерів), в бійці падають у воду з великої висоти. Невже довела фатальна Алінка? (А точніше, її героїня).

Але на цьому цікавинки не закінчуються, а тільки починаються. По-перше, на одному з фото співачка відображена в обнімку з режисером Романом Полянським... Не так давно Преса сурмила про те, що у них роман. Причому роман цей почався, коли Гросу була ще одружена з бізнесменом. По-друге, фотографія підписана якось двозначно і особливою ніжністю до Полянського.

# ДНК скоро на @stbua

#выбирайгросу 1️⃣2️⃣3️⃣4️⃣5️⃣?))

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як думаєте, вб'ють мене?))

Режисер наш і режіссенок мій @roman_polianskiy , із закінченням зйомок 🙌 🏽 🙌 🏽 🙌 🏽 хвилювання і старання точно було не дарма))) нехай і твоя перша велика робота, але з такою професійною командою, вірою в тебе і твоїм талантом точно стане цукеркою!)))

Дякую @stbua і спасибі неймовірною @balan_timkina за все!!!))) тому що ви — це все❤️", - написала Гросу.
"Люблю тебе", - відзначився під фото Роман Полянський.

Здається, все серйозно! Залишається порадіти за пару і побажати їм класних зйомок і успішного особистого життя.

Нагадавши, траурні вбрання Аліни Гросу змусили фанатів переживати:"побачили мене справжньою".

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу звела з розуму пишним декольте:"Хочу більше".