Популярній телепередачі "Поле чудес" виповнилося 30 років. З 1991 року її незмінним ведучим є Леонід Якубовича. Легендарного телеведучого з ювілеєм привітала дружина відомого російського модельєра Валентина Юдашкіна Марина.

Читайте Знай в Google News!

Марина Юдашкіна виклала у своєму Інстаграмі спільне з Леонідом Якубовичем фото і розповіла цікаву історію з минулого. Виявляється, коли вийшла телепередача, жінка була на останніх термінах вагітності і ось-ось повинна була родити. Вона навіть не хотіла їхати у пологовий будинок поки не додивиться "Поле чудес".

Леонід Якубович і Марина Юдашкіна, фото: instagram.com/marinayudashkina
Леонід Якубович і Марина Юдашкіна, фото: instagram.com/marinayudashkina

"Телепередачі "Поле чудес виповнилося 30 років! Вітаємо 1-й канал і беззмінного ведучого з 1991 р Леоніда Якубовича. Коли тільки вийшла програма, Валентин повинен був везти мене в пологовий будинок і я ніяк не хотіла їхати, так мені хотілося додивитися телешоу 😂 ось так і народилася наша Галочка! Вітаємо !!🎉 🎉сподіваюся це і ваша улюблена програма!", - написала Юдашкіна в описі до фото. Валентина Юдашкіна

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, зйомки першого випуску цієї програми відбулися 25 жовтня, а прем'єра самої програми вийшла в ефір 26 жовтня 1990 року. Першим ведучим телегри став Владислав Лістьєв. У середині 1991 року Лістьєв прийняв рішення піти з програми, щоб працювати над своїм новим проектом. Леонід Якубович провів свій перший ефір 22 листопада 1991 року.

Леонід Якубович на "Поле чудес", фото: кадр з відео
Леонід Якубович на "Поле чудес", фото: кадр з відео

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Бабкін, Падалко, Кравець зізналися, скільки потратили на лікування Covid-19: від 200 гривень до 40 тисяч

Як повідомляв портал "Знай.ua", Костюшкін з "Чай вдвоем" в ланцюгах напружив м'язи, як Шварценеггер: "Віку немає"

Також "Знай.ua" писав, що Ольга Сумська розчулила 86-річною красунею-матусею: "Берегиня династії"