Відома 28-річна секс-символ, модель Playboy і фітнес-тренер з Сан-Франциско, США, Лейсі Кей Сомерс активно веде сторінку в Instagram і завжди не проти порадувати численних шанувальників порцією гарячих фото і відео. Нещодавно знаменитість виставила спокусливий ролик, показавши один з образів на Хелловін 31 жовтня.

Так, дівчина приміряла, мабуть, один з найпопулярніших "костюмів" - образ культового суперлиходія Джокера. На обличчі у красуні був грим, білосніжне волосся прикривала яскраво-зелена перука, а ось з вбранням Лейсі вирішила не морочитися, надівши лише чорну шубку і міні-бікіні. Модель пройшлася в такому незвичайному вигляді по зледенілій дорозі серед засніжених пагорбів, демонструючи не тільки апетитні форми, але і відмінну розтяжку.

Варто відзначити, що Лейсі Кей Сомерс дуже популярна в США, Instagram-аккаунт дівчини налічує понад 10,9 млн. фоловерів. До того, як стати моделлю красуня вивчилася на медсестру, однак робота здавалася їй занадто нудною. тому тепер дівчина заробляє на життя зовнішніми даними. Зірка співпрацює з культовим чоловічим глянцем Playboy, нерідко знаменитість можна помітити і на рингу MMA, адже Лейсі - затребувана ринг-гьорл.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Примітно, що сім'я Лейсі французько-ірландсько-німецько-англійського походження. Кей Сомерс не забуває про творчість, пробуючи себе у ролі співачки. Дівчина у вільний час грає на фортепіано, танцює в студії, а також старанно займається спортом, відвідуючи фітнес-клуб і часто виставляючи відео з різних тренувань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше