На телеканалі СТБ відбулася довгоочікувана прем'єра романтичного реаліті "Холостячка". Головною героїнею стала чудова актриса театру і кіно, зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина. За її серце прийшли боротися 16 учасників. На першій вечірці проект покинули відразу четверо з них.

Читайте Знай в Google News!

В Instagram-акаунті "Holostyachka 1 sezon fan" з'явилося відеозвернення учасників проекту, які висловили свою думку про Ксенію.

"А ось друзі і відео🌹 що учасники думають про #холостячку А що саме ви думаєте про Ксенію❤️ Відповідь пишіть у коментарях⬇️", - йдеться в підписі до ролика.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше ми писали про те, що претендент на серце Мішиної занурить "Холостячку" в еротичну атмосферу фільму "50 відтінків сірого". Ксенія продовжує пізнавати чоловіків, які на першій вечірці отримали бутоньєрку, а разом з нею і шанс поборотися за її серце.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українки оцінили Холостячку Мішину, чи варто дюжині чоловіків боротися за неї: "Фальшива, Снігова королева".

Як повідомляв портал Знай.uа, Холостячка Мішина вибрала найкращих на першій вечірці: що відомо про претендентів на серце красуні.

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина видала всю правду після першого випуску "Холостячки": "Інтуїція посилилася".