30 жовтня о 19:00 на СТБ показали другий випуск романтичного реаліті "Холостячка". Головна героїня проекту, актриса театру і кіно, зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина продовжує дізнаватися претендентів на своє серце.

Цього разу Холостячка перевірила учасників на фізичну витривалість. Але чому чоловіки сприйняли ідею змагань неоднозначно?

проект Холостячка, фото СТБ
проект Холостячка, фото СТБ

Головна героїня спланувала для учасників турнір, в якому повинен визначитися найшвидший, спортивний і, головне, цілеспрямований чоловік. Учасникам запропонували поділитися на команди і пробігти досить серйозну смугу перешкод.

проект Холостячка, фото СТБ
проект Холостячка, фото СТБ

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При цьому передбачено одне ускладнення – змагатися доведеться з великим макетом Мішиної на плечах! Незважаючи на командне завдання, переможцем може стати лише один учасник, який отримає певний привілей. Самі чоловіки неоднозначно сприймуть пропозицію Ксенії...

"Ми не хочемо отримувати троянду за те, що швидко бігаємо", - сказали вони.

проект Холостячка, фото СТБ
проект Холостячка, фото СТБ

Невже учасники саботували турнір? І хто покинув проект? Подробиці дізнайтеся в новому випуску реаліті "Холостячка" на СТБ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українки оцінили Холостячку Мішину, чи варто дюжині чоловіків боротися за неї: "Фальшива, Снігова королева".

Як повідомляв портал Знай.uа, Холостячка Мішина вибрала найкращих на першій вечірці: що відомо про претендентів на серце красуні.

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина видала всю правду після першого випуску "Холостячки": "Інтуїція посилилася".