Новоспечена дружина шоумена Володимира Остапчука, Христина поділилася у себе в Instagram-акаунті серією весільних знімків і розповіла, чому була аж у трьох сукнях і як саме вибирала кожен образ.

Читайте Знай в Google News!

"Почнемо з того, чому їх було 3?! Коли я почала планувати своє весілля, то відразу подумала, що хочу якось розділити свої наряди. Спочатку думала їх буде два, але потім подумала, що хочу надіти вуаль, це просто писк моди. Ну і все, понеслася ...", - заявила Христина.

Потім вона написала, що перший образ вийшов у неї досить лаконічним. Її подруга заявила, що вона виглядає в ньому як принцеса. Тому, одягнувши його, дружина Остапчука дійшла висновку, що саме воно підійде для першого виходу.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Потім вона почала пошуки другого образу, бажаючи щось лаконічне і шикарне. "Щоб не як у всіх! Я об'їздила всі салони, все було начебто так .... але начебто і ні ... але коли я побачила його і приміряла, я просто зрозуміла - ось воно моє плаття мрії", - додала Христина.

А щодо третього номера, вона заявила, що шоумен дуже любить виріз на нозі, тому Христина просто врахувала його побажання і додала блискітки.

Христина Остапчук, фото: Instagram
Христина Остапчук, фото: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Безруков застрелив Тіматі і Єгора Кріда, щоб фанати не мучилися: "Це як треба зіграти"

Як повідомляв "Знай.ua", екс-дружина Потапа подарувала Дорофєєвій прощальний поцілунок у п'яту точку.

Знай.ua писав, учасники "Холостячки" емоційно звернулися до Мішиної, українці затамували подих.