Популярна українська телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала миле фото, на якому позує, мабуть, на кухні з кулінарним інвентарем в руках. У підписі до публікації зірка залишила анонс нового випуску своєї програми "Регіна+1".

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку Тодоренко в цікавій позі кокетливо позує на камеру з лопаткою і пензликом в руках. На ній строкате помаранчеве плаття, волосся акуратно укладені, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до публікації Регіна написала: "Прокидайтеся! Пора вставати, адже саме зараз о 9:30 на каналі @fridaytv моє шоу #Регіна+1! ❤❤❤. Сьогодні: 1. Готуємо курочку "пальчики оближеш" з @valeria_dergileva. 2. Слухаємо важливу інфу від @dr_a. bessmertny про ортопедію. 3. Материнський капітал: як отримати, які документи потрібні. Style – @sima_simmi ❤️ Mua&hair – @yanabuzychkina ❤️". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, засинаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще