Популярна співачка Наташа Корольова порадувала своїх шанувальників вельми провокаційним образом. Так, після зради коханого чоловіка Сергія Глушка співачка повільно, але вірно повертається до робочого режиму. Відомо, що Наташа вже пропонувала публіці записувати авторські привітання, щоб заробити, а тепер знову готується давати концерти.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наташі в мережі Instagram.

Публікація Наташі Корольової, скріншот: Instagram
Публікація Наташі Корольової, скріншот: Instagram

На цей же раз Наталя приміряла на себе максимально зухвалий образ з колготок в сітку, босоніжок на тонкому ремінці і відвертим бра, яке підкреслило пишні форми артистки. Таким чином, співачка зайвий раз продемонструвала - її ще зарано списувати з рахунків, вона як і раніше в прекрасній формі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Важливо завжди залишатися жінкою! Справжньою, проявляти свої емоції - сміятися, плакати, кусати пальці від відчаю; не боятися бути без гриму, розуміючи, що ти — це ти", — заявила вона про свою позицію в Instagram.

Зовнішній вигляд виконавиці, втім, викликав неоднозначну реакцію. Одні фігуру Корольової похвалили. "Кардашьян київського пошибу", "Наталя, ви красуня. Злі компліменти завжди від заздрості", "Бомба! Слів немає! Як завжди, на висоті", "Рокова жінка, просто в душу заглядає", — писали вони.

Хейтери не дрімали теж: "Вся нафарбована, стиль фривольний. Що це?", "Вибачте, але колготки в сітку — атрибут жінок вільної поведінки","Я б з такою фігурою оголятися не стала".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, оголений Тарзан пригрозив хейтерам зубною щіткою: "Жеребець - це комплімент".

Як повідомляв Знай.uа, зірка "МастерШеф" Литвинова оголила душу і груди одночасно: ніхто не дасть їй 40 років.

Знай.uа писав, Агутіна терміново госпіталізували у важкому стані: "Опустився до...".