У ніч на 31 жовтня відзначається головне свято жовтня – Хеллоуїн. Культура цього свята прийшла до нас з Америки, і вже починає приживатися. Адже і діти, і дорослі не проти вбиратися в персонажів з фільмів жахів і ділитися солодощами. Так і українські зірки не залишилися осторонь і вже показали в соцмережах знімки зі святкових вечірок і свої образи на них.

Читайте Знай в Google News!

Найбільше відзначилася знаменита українська парочка Потап і Настя Каменських. Їх образи продумані і концептуальні, а показали вони не тільки фото, але і забавне відео.

Наталя Могилевська підійшла до підготовки більш скромно - вона просто змінила колір волосся, швидше за все – це перука, і тепер вона брюнетка.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Телеведуча Олена-Крістіна Лебідь зняла страшненьке відео, на якому занурюється в каламутну воду.

Яскравим образом також відзначилася співачка Ірина Білик, вона за допомогою гриму перетворилася на скелет, правда зі стразами на обличчі.

Співачка MamaRika з милої дівчини з рожевим волоссям перетворилася на жахливого вампіра і станцювала відповідних танець.

А ось Леся Нікітюк відзначилася скромністю, вона показала милі фото в хелловінській фотозоні, а її образ складається з легкої чорної сукні і яскравого обідка на голові.

Молода співачка Мішель Андраде здивувала незвичайним перевтіленням, вона вся в чорному, з дредами і яскравим макіяжем, і на відео ніби підпалює язик запальничкою.

Українська модель з рекордним бюстом Міла Кузнєцова приміряла відразу два образи, ще й за сокиру схопилася.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, смілива Jerry Heil кинула виклик Потапу і Кошовому, шампунь вже не допоможе цій голівці.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Євген Кошовий і Влад Яма разом поїдуть в село.

Також портал "Знай.ua" писав, що новоспечена дружина Остапчука видала, чому змінила три сукні за весілля.