Ім'я Анастасії Шульженко прогриміло на всю країну після гучного скандалу, пов'язаного з Тарзаном. Стало відомо, що Тарзан змінив Наташі Королевой з Анастасією Шульженко, після чого заявив, що секс з ним був головним досягненням Шульженко в житті.

Однак Настю, очевидно, стурбували ці слова, і вона вирішила поставити нове досягнення. І їй це явно вдалося, більш того, вона втілила мрію багатьох 40-річних жінок – познайомилася з учасником "Дому-2", та ще й яким!

У своєму Instagram Шульженко опублікувала пост з фотографією, де вона позує з Венцеславом Венгржановським. Причому Анастасія дуже тепло відгукнулася про Учасника реаліті-шоу, якому довелося пройти через лікування в психіатричній лікарні.

Шульженко зазначила, що Венгржановський "дуже ерудований і начитаний молодий чоловік, з яким приємно вести бесіду".
Таким чином, незважаючи на важку долю, Венгржановського люблять і цінують. Цікаво, Шульженко теж дуже любила шоу "Дом-2"?

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, дружина Тарзана згадала "божеств" Пугачову, Ротару, Кобзона і Лещенка.

Як повідомляв Знай. ua, коханка Тарзана Шульженко з пробитою головою вивалила всю правду - не перший день під крапельницею.

Також Знай. ua писав, що Королева подає до суду на Малахова після того, як Тарзан загримів у реанімацію.