Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Ще недавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають на другу дитину. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто відзначити, що парочка також виховує 2-річного сина Еміра-Рахмана.

Так, артистка вирішила раптово змінити стиль і спробувати себе в абсолютно новому образі, похвалившись "оновленнями" на свіжому селфі. Красуня, яку аудиторія завжди звикла бачити з довгим прямим волоссям обрізала чубок і трохи вкоротила довжину, ніжно посміхаючись на камеру без краплі макіяжу. Також Джамала вирішила презентувати свою музичну добірку - виконавців і треки, які надихають співачку.

Виявляється, молода матуся є ще й прихильницею вінілу, вибираючи платівки Майкла Ківанукі, Біллі Айліш, Джеймса Блейка, Аріани Гранде і багатьох інших. А в кінці ролика Джамала навіть трохи потанцювала.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

всі, хто просив музичну підбірку-тримайте! І навіть трохи танців від мене в кінці 😂 😂 🤦 🏽 ♀ ️ ️ 🎧 @michaelkiwanuka 🎧 @jamesblake 🎧 @blackpumas 🎧 @billieeilish 🎧 @anderson._paak 🎧 @ryx 🎧 @alabama_shakes 🎧 @liannelahavas 🎧 @jungle4eva 🎧 @lauramvula ⠀ І, звичайно, чекаю на платівках нові релізи: 🎤 @jessieware 🎤 @arianagrande

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше