Головною героїнею " Холостячки "стала актриса театру і кіно, зірка серіалу" Кріпосна " Ксенія Мішина. У другому випуску романтичного реаліті дівчина влаштувала кандидатам на своє серце серйозне випробування.

Читайте Знай в Google News!

Ксенія Мішина цього тижня вирушила на три індивідуальні побачення, які організували чоловіки і додатково влаштувала їм нелегке випробування на полігоні.

Холостячка, фото: прес-служба СТБ
Холостячка, фото: прес-служба СТБ

Андрій намагався зробити романтичне побачення в стилі фільму "50 Відтінків Сірого". Однак з цієї зустрічі він повернувся без бутоньєрки.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Євген Ковтуненко спробував показати Ксенії всі свої кулінарні здібності і вони разом приготували пасту з морепродуктами. Вечеря з видом на Нічне місто сподобався Холостячці і вона вручила чоловікові троянду.

Назар вчинив підло по відношенню до іншого учасника Ігоря, у якого мало відбутися побачення. Він перехопив красуню по дорозі на вокзал. Він відвіз її на байку на екстремальне побачення і навіть познайомив зі своїм сином.

Учасникам довелося пройти справжнє протистояння. Вони перелазили через перешкоди з картоновими фотографіями Ксенії в повний зріст за спиною.

Сильніше і швидше за всіх впорався з перешкодами Сергій. У нагороду він отримав можливість особистого спілкування з Ксюшею. Холостячка не приховувала, що молодий чоловік її здивував і підкорив на цьому змаганні. За перемогу Сергію дісталася бутоньєрка від красуні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українці відкрили очі Холостячці Мішиній на учасника.

Як повідомляв Знай. ua, довгонога "Холостячка" Мішина звернулася до українців.

Також Знай. ua писав, що українці відкрили очі Холостячці Мішиній на учасника.