Радянський і російський композитор, музикант, актор і володар почесного звання Народний артист РФ і член партії "Єдина Росія" Ігор Ніколаєв частенько ділиться фотографіями в соціальній мережі Instagram.

Сьогодні, 6 листопада 2020 року, на 87-му році життя пішов відомий письменник-сатирик Михайло Жванецький.

Читайте Знай в Google News!

"Не стало Михайла Жванецького. Геніальний. Мудрий. І такого близького і дорогого. Пам'ятаю все: і наші пригоди в Німеччині, і нашу нічну ловлю таксі після посиденьок на вул. Горького у улюбленої гостинної Алли, і ще тисячу історій, які назавжди залишаться в моїй пам'яті! А в пам'яті народу-давно розібрані на цитати твори класика! Величезна непоправна втрата", - написав Виконавець Ігор Ніколаєв в новій публікації Instagram, де зображений він, Алла Пугачова, художник Борис Краснов і сам Михайло Жванецький.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Світла пам'ять співчуття рідним і близьким", "Царство Небесне. Співчуття рідним і близьким!Великий був чоловік!", "Ось це новина.... Дуже шкода!!!", "З кожною такою втратою Наша естрада стає все мізернішою і мізернішою. Світла пам'ять і співчуття близьким і рідним ...", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, помер Михайло Жванецький: попрощався з усіма ще рік тому.

Як повідомляв "Знай.ua", для колишнього королевою Ігоря Ніколаєва світ раптом перекинувся з ніг на голову: "Вам не здається?"

Знай.ua писав, Пугачова сумує за загиблим другом Жванецькому: "Ти завжди в моєму серці..."