Ірина Шейк, світова модель і акторка російського походження, зазвичай виходить на світлинах якнайкраще. Але інколи навіть професійні моделі можуть виходити на фотографії невдало і навіть трохи дивно.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє ресурс Star News.

Ірина Шейк, фото Star News
Ірина Шейк, фото Star News

Шейк перебувала на відпочинку на узбережжі. Папараці сфотографували зірку за відпочинком. На одній світлині вона у капелюсі і рушнику у воді, на іншій накидає на себе банний халат. Деякі фото захопили дивні пози зірки. Міміка Шейк на всіх фотографіях надзвичайно експресивна, вона кривляється, їй ніби взагалі нічого не подобається. Більше того, тіло зірки не співпадає з очікуваннями більшості людей щодо ідеального тіла моделі рівня Шейк. Завдяки папараці можна роздивитися усі складки зірки.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Ірина Шейк, фото Star News
Ірина Шейк, фото Star News

Разом із тим, такі світлини просто необхідні, щоб нагадати жінкам і чоловікам з усього світу, що ідеальне тіло - це міраж, реалізація якого вимагає багато фізичних, моральних і ментальних сил. Тіло ж завжди у будь-якій формі є прекрасним.

Ірина Шейк, фото Star News
Ірина Шейк, фото Star News

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, напівгола Ірина Шейк дала жінкам уроки спокуси

Як повідомляв портал Знай.ua, Ірина Шейк вийшла на прогулянку під час карантину з новим бойфрендом