У понеділок, 9 листопада, в Москві похоронять сатирика Михайла Жванецького, який пішов із життя 6 листопада. Як пройде церемонія прощання з відомим артистом, який народився в Одесі, розповів його представник.

Читайте Знай в Google News!

Деталі церемонії розповів представник артиста Олег Сташкевич у коментарях місцевим виданням.

Михайло Жванецький, фото: кадр з відео
Михайло Жванецький, фото: кадр з відео

Олег Сташкевич повідомив, що прощання з гумористом буде закритим через пандемію коронавірусу і необхідність дотримуватися правил безпеки. На якому кладовищі поховають сатирика, він не повідомив.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Враховуючи обставини, які всі розуміють, ми повинні берегти один одного, нам не можна збиратися", — пояснив представник Михайла Жванецького.

Нагадаємо, Михайло Жванецький народився 6 березня 1934 року в Одесі. Він є народним артистом Росії та України, лауреатом премії президента Росії. Жванецький виконував власні мініатюри і монологи, а також писав їх для інших артистів.

Про смерть Жванецького у віці 86 років стало відомо 6 листопада. Зі слів його друзів, сатирик вже деякий час мав проблеми зі здоров'ям. Зокрема, у червні артист зізнався, що останнім часом відчуває себе дуже погано, а у жовтні оголосив про відхід зі сцени.

Михайло Жванецький, скріншот: Youtube
Михайло Жванецький, скріншот: Youtube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, помер Михайло Жванецький: попрощався з усіма ще рік тому

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кіркоров після ласк з Поляковою заявив про возз'єднання України та Росії: "Символічна зустріч"

Також "Знай.ua" писав, що Пугачова сумує за загиблим другом Жванецьким: "Ти завжди в моєму серці..."