Анастасія Шульженко, яка отримала "славу" як коханка Тарзана після злитого в мережу інтимного відео, жорстко пройшлася по позиції Наташі Корольової. На думку новоявленої медіаперсони, зіркова пара намагається перекласти усю відповідальність на інших.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний пост Шульженко розмістила на своїй закритій сторінці в соціальній мережі "Інстаграм".

Епіграфом до свого повідомлення жінка вибрала фразу з "Анни Кареніної" Льва Толстого: "Все счастливые семьи похожи друг на друга, каждая несчастливая семья несчастлива по-своему".

Далі ж "коханка" взялася розбирати виправдання, якими скористалося подружжя, аби відвести увагу від самої зради.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Як же це мило, коли люди не беруть на себе відповідальність за свої вчинки, коли винні всі навколо: повії, клофелінщиці, речовини, злісні зелені чоловічки (або це були суті, я просто не помітила, теж була під" речовинами "), ретроградний Меркурій, ТВ, ЗМІ, Ернст врешті-решт, ах ні, не він, змовники проти нього!" — зауважила Шульженко.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Наташа Корольова та й сам Тарзан неодноразово заявляли, що проти них була здійснена свідома й планована операція. Наприклад, в інтерв'ю Ксенії Собчак, співачка заявила, що ця провокація спрямована проти дуже впливової персони — директора російського "Першого каналу" Костянтина Ернста.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, дружина Тарзана згадала "божеств" Пугачову, Ротару, Кобзона і Лещенка.

Як повідомляв Знай. ua, коханка Тарзана Шульженко з пробитою головою вивалила всю правду - не перший день під крапельницею.

Також Знай. ua писав, що Королева подає до суду на Малахова після того, як Тарзан загримів у реанімацію.