Українська актриса театру і кіно Ксенія Мішина зараз є головною "холостячкою" країни в однойменному шоу.

Останнім часом все частіше в інтернеті стали обговорювати те, що вже заздалегідь відомий переможець шоу "Холостячка" на СТБ.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу в соціальній мережі Instagram з'явилися знімки Ксенії Мішиної поруч з 36-річним учасником шоу юристом Євгеном Ковтуненко.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Хтось в Stories виклав фотографію двох молодих людей зі спини і зазначив на ній Мішину і Ковтуненко. "Коли приїхала на танці, а дізналася, хто виграв в холостячку. Вірите в це?", — написав користувач, а потім в Stories Євгенія шанувальники шоу розглянули той же салон автомобіля, ту ж куртку і квіти.

Але наголошується, що телеглядачів і фанатів просто хочуть заплутати, адже інтернет вже розривається через те, що всі знають переможця, але творці проекту не стали б так підставлятися.

На сторінці "Холостячки" в Instagram раніше було опубліковано питання, чи зуміє Назар пройти до фіналу, на який одна з дівчат відповіла: "Ні, тому що виграє Еллерт, їх з Ксю бачили в Києві, кажуть що вони навіть вже з'їхалися) а у фіналі буде Женя, Льоша і Саша)".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, холостячка Мішина таємно з'їхалася з учасником і це зовсім не фаворит українок.

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Мішина показала на вихід відразу трьом учасникам: "Ще б Назара"

Знай.ua писав, холостячка Мішина кардинально змінила образ: все по максимуму.