Відомий російський музикант і композитор Ігор Ніколаєв часто ділиться новинами зі свого життя з шанувальниками. Нещодавно Ніколаєв опублікував дуже зворушливий пост в пам'ять про свого друга, артиста Олександра Кальянова. Нещодавно пройшло "40 днів" з дня смерті Кальянова.

Читайте Знай в Google News!

Про це Ігор Ніколаєв написав у мережі Instagram.

Публікація Ігоря Ніколаєва, скріншот: Instagram
Публікація Ігоря Ніколаєва, скріншот: Instagram

"Олександр Кальянов. 40 днів. Все, митарства закінчилися. Лети на небо, Саша. Царство тобі Небесне. #александркальянов #игорьниколаев", - підписав публікацію Ніколаєв.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Публікація Ігоря Ніколаєва, скріншот: Instagram
Публікація Ігоря Ніколаєва, скріншот: Instagram

Відомо, що в п'ятницю, 2 жовтня, 2020 року з'явилася новина про смерть Олександра Кальянова. У прямому ефірі однієї з російських радіостанцій Ігор Ніколаєв розповів про своє горе, що буквально йдучи на ефір музичного шоу він дізнався про смерть свого друга Олександра Кальянова.

Вже в неділю, 4 жовтня, 2020 року відбулися похорони Олександра Кальянова. Близькі друзі музиканта Ігор Ніколаєв, Алла Пугачова, Микола Расторгуєв і багато інших приїхали попрощатися з другом в храм Іоанна Предтечі на Хованському кладовищі в Москві.

Варто також нагадати нашим читачам, що Ігор Ніколаєв в новій публікації в Instagram, де зображено його, Аллу Пугачову, художника Бориса Краснова та Михайла Жванецького написав: "Не стало Михайла Жванецького. Геніальний. Мудрий. І такого близького і дорогого. Пам'ятаю все: і наші пригоди в Німеччині, і нашу нічну ловлю таксі після посиденьок на вул. Горького в улюбленій гостинній Алли, і ще тисячу історій, які назавжди залишаться в моїй пам'яті! А в пам'яті народу - давно розібрані на цитати твори класика! Величезна непоправна втрата".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, для колишнього Корольової Ігоря Ніколаєва світ раптом перекинувся з ніг на голову: "Вам не здається?".

Як повідомляв Знай.uа, Наташа Корольова наставила Тарзану "отвєточку" з Галкіним: "Все Буде Добре!".

Знай.uа писав, поки Тарзан зраджував Корольовій, її колишній ощасливив відразу двох дівчаток.