Українка Міла Кузнєцова - володарка найбільших грудей в країні. Вона ставала переможницею численних конкурсів краси серед моделей "плюс сайз", позувала для журналів і знімалася для гумористичних передач, наприклад, нещодавно Міла виступила в"Дизель Шоу".

Дівчина прекрасно знає, що груди — це одна з її родзинок і головних достоїнств. Міла вже звикла до того, що при знайомстві чоловіки обов'язково запитають її про "близнючок". Однак одноманітність стомлює. У своєму новому відео, яке Кузнєцова виклала в Instagram, вона закликає шанувальників бути креативніше, вийти за рамки і перестати ставити одні й ті ж питання.

"Коли тобі написали за день хмару повідомлень і все як під копірку😬 в основному всі пишуть: Привіт, як справи, ти дуже красива, чим сьогодні займалася, який зріст, вага, силікон, натуральні, який розмір, як твій день, чому не відповідаєш?!

я з радістю з вами поспілкуюся якщо ви вийдете з рамок цих питань! Я люблю своїх хороших і цікавих читачів! Хочу ще сказати що я читаю всі ваші повідомлення, і мені дуже приємно читати коментарі які ви пишете! Дякую за позитив і за різноманітність окреме спасибі! А на негатив я не відповідаю, а поповнять чорний список! Адже як корабель назвеш, так він і попливе! Спасибі мої улюблені і дорогоцінні!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

На відео, яке Кузнєцова прикріпила до посту, вона в Білій кофті трясе на камеру своїм бюстом. "Натуральні?"- з'являється зверху напис, який повинен символізувати питання від передплатників. Тут зліва визирає хлопець, ймовірно, молода людина Міли, і каже: "Може бути. А може бути і ні. А може, пішов ти?..."- і на цьому ролик закінчується.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Обожнюю": Українка з 13-м розміром представила себе полуничкою в нижній білизні.

Як повідомляв "Знай", Боржемська з " зважених і щасливих" помстилася Узєлкову, не сама і щаслива: "Будемо насолоджуватися"

"Знай" писав, поки Тарзан зраджував королеві, її колишній ощасливив відразу двох дівчатко. Багато відзначили, що Миколаїв придумав відмінний челлендж для тих, хто далеко від близьких.