Вже колишній учасник шоу "Холостячка", 29-річний боєць змішаних єдиноборств Артем Шепель дав інтерв'ю після свого "вильоту" з шоу.

Читайте Знай в Google News!

Як зізнався спортсмен, він не надто був знайомий з Ксенією Мішиною, але найбільше його у жінці вразиили її очі, ії "Погляд у глибину".

При цьому загальна атмосфера серед учасників шоу Шепелю не надто до вподоби, більшу частину своїх колишніх суперників він визначає не інакше ніж "Солодких хлопчиків.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Брутального спортсмена за його зовнішність і діяльність часто порівнювали з зірковим бійцем Конором Макгрегором, і самому Шепелю це подобається. А ось самій Мішині — скоріше ні, і заради неї на шоу Артем навіть був готовий повісити рукавички на цвях — хоча й вважає, що в реальному житті перед таким вибором стояти неправильно.

На думку атлета, Мішиній скоріше потрібні "кульки, кучері й ванільна опера".

Також Шепель відмовився визнавати провину за побудову токсичних стосунків на проєкті. На його думку, для чоловіків нормально "порубитися, потім обійнятися й піти далі".

"Висновки зроблені, серця розбиті", - саме так він охарактеризував свої результати на шоу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці відкрили очі Холостячці Мішиній на учасника: "Брехун, трепло, дратує"

Як повідомляв "Знай.ua", учасник "Холостячки" привів на шоу колишню з дитиною: що вирішить Мішина?

Знай.ua писав, учасники "Холостячки" нерадісно зустріли в будинку нового чоловіка: "Знайшовся батько Платона"