Чоловік відомої української співачки і солістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість поділився новим кадром, примірявши стильне осіннє вбрання і порадувавши численних шанувальників відмінними новинами. Так, артист зізнався, що вийшов його новий трек "Если бы" і навіть розповів історію створення пісні. Варто відзначити, що гучне повернення зірки на сцену через 10 років викликало справжній фурор, а композиції "Теперь тебе 30" і "Более или менее" відразу стали хітами.

Володимир зізнався, що йому на пошту приходить безліч демок, але вони, на жаль часто не підходять виконавцю. Хлопець на ім'я Рома записав Дантесу демку під укулеле і вона одразу ж зачепила чоловіка Дорофєєвої. Кліп на новинку вийде вже 24 листопада.

""Еслі бы" вже на всіх музичних майданчиках!

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Мені на пошту приходять багато демок, але на жаль більшість не підходить.

І тут, один хлопець - Рома, надіслав пісню, яку заспівав / речитативив під укулеле, і вона мене так сильно зачепила.😱

Начебто ті ж 7 нот, як і скрізь, але в ній я відчув якісь вселенський смуток і любов. Мені це навіть нагадало момент, коли я вперше почув "Девочка Оля". Відчуття були приблизно ті ж)

Я зв'язався з Ромою і викупив цей хіт)
Після ми болісно довго працювали в @mozgistudios над нею - все не виходило зробити її ідеально. Кілька місяців роботи, безсонних ночей, мініістерік і сумнівів про те, чи варто взагалі це все затівати — і ось пісня вже вийшла.

Хочеться дізнатися, що вона опинилася в топ 3 😂 🤞 🏼 тому що робота над треками, це вам не ... не придумав що, але складно, коротше 😂 😂 😂

А поки прикріплюю посилання скрізь, де можу прикріпити - переходьте, слухайте і кайфуйте❤️"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.