Олександр Пікалов, актор студії “Квартал 95”, соратник президента України Володимира Зеленського у світі шоу-бізу, поділився своєю світлиною десятирічної давнини.

Читайте Знай в Google News!

У соціальній мережі “Інстаграм” надзвичайно популярність мають челенджі - завдання, які потрібно виконати, результат показати в Інтернеті і обов'язково поставити хештег, щоб усі розуміли, що це частина челенджу. У 2020 році декілька хвиль популярності має челендж “покажи своє фото 10 років тому” тощо. Зірки активно долучаються до таких “ігор”, адже це зближує з аудиторією, дає ідеї для нових постів чи коментарів. Пікалов не залишився осторонь: він показав фото, на якому сидить на доволі великому чорному мотоциклі разом зі своїм сином. Сину на фото років 4, тобто зараз дитина Пікалова - підліток. Сам же актор також разюче змінився за ці роки: на старій світлині актор надзвичайно стрункий і підтягнутий. Зрозуміло, що молодший.

Підписникам сподобалася фотографія, вони просили відтворити її сюжет уже в сучасності. Багато коментарів про те, який маленький син у Пікалова, який Пікалов молодий і красивий.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що двійник Януковича привітав Захисників України

Як повідомляв портал "Знай.uа", друг Зеленського з "Кварталу 95" Кошовий з відкритою душею звернувся до українців і отримав по зубах

Також, "Знай.uа" писав, що зірки "Кварталу" несподівано змінили національність