Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливий чорно-білий кадр з їх з Владом Топаловим сином Мішею, якому 5 грудня виповниться 2 роки. На фото хлопчик ніжно обіймав зіркову матусю. Так, артистка поспішила засмутити численних шанувальників і змусила їх хвилюватися, зізнавшись. що Майкл захворів, проте в подробиці вдаватися не стала. Замість цього Регіна попросила поради, поцікавившись, які цікаві спокійні ігри можна запропонувати дитині, проте без активних рухів.

"Коли хворіють дітки, хочеться помінятися з ними місцями, аби їм було добре!

Не буду вдаватися в подробиці!

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Просто попрошу у вас поради: підкажіть якісь цікаві спокійні ігри🙏 🏻, щоб дитині було весело, емоційно, але без активних рухів.

Дякую ❤️".

Фолловери не пройшли повз, почали пропонувати свої варіанти і бажати крихітці одужання: "💯 коли хворієш сама в 1000 разів краще, ніж коли хворіє малюк! Все можна віддати! Нехай поправляється швидше🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹", "так, коли діти хворіють, то це завжди важко 😔 ми зазвичай мультики дивимося або книжки читаємо.
Якнайшвидшого одужання синочку 🤗", " неможливо дивитися на таку милоту)) дуже тепле фото, атмосферне)) Здоров'я вам і щастя❤️".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипанням.