Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно знаменитість виклала пікантну серію чорно-білих кадрів, позуючи в крихітній міні-сукні з відкритими плечима і глибоким декольте, суцільно вкритим паєтками, доповнивши вбрання напівпрозорими колготками в горошок. У такому спокусливому образі артистка позувала для модного глянцю Cosmopolitan Росія, ставши героїнею номера і обкладинки грудневого випуску 2020.

Красуня дала відверте інтерв'ю, торкнувшись також теми пандемії коронавірусу і карантину, зізнавшись, що втомилася хвилюватися за рідних і близьких, друзів і світ в цілому. Світлана зазначила, що ніколи раніше не відчувала кінець світу так близько.

"- Втомилася?

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

- Втома є, але вона скоріше психологічна. Страшно за сім'ю, за друзів, та й за весь світ в цілому.

Мені здається, ніколи раніше ми не відчували апокаліпсис так близько."

Фолловери почали коментувати публікацію: "яка гарна фотосесія 🤤 💔 А з випробуваннями, які підносить нам життя, ми обов'язково впораємося!🤍 🤲 🏻 ", "Світлана Сергіївна,ваші пости просто окремий вид мистецтва💔", "цей образ вогонь🔥 🔥 🔥", "нереальна ❤️".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.