Даша Ульянова, переможниця десятого сезону шоу “Холостяк", що виходить на телеканалі “СТБ”, поділилася сумною новиною про власну хворобу.

Читайте Знай в Google News!

За словами дівчини, вона до останнього сподівалася, що у неї просто грип чи ангіна, проте лікар і тест показали, що у неї таки коронавірус. Дівчині знадобилося два дні, щоб повністю розболітися: спершу виснаження, втома, температура і біль у тілі. Згодом додалася повна втрата смаку і нюху.

Даша описала це так: “Друзі, по-перше, вибачте, що не з'являюся в сторіз. Відчуваю себе, м'яко кажучи, не добре. Вчора зробила швидкий тест на ковід і вже є результат - позитивний. По-друге, спасибі всім за підтримку і ваші побажання - швидше одужати. Ціную ♥️ Тепер трохи про обстановці. Все почалося 2 дні назад. Я відчула нереальну слабкість, біль в горлі, піднялася температура і все тіло, як ніби ламало. Я сподівалася, звичайно, що це ангіна або звичайний грип, але все ж викликала лікаря, який зробив тест. Потім я втратила нюх. Зовсім не відчуваю запахи і смаки. Такого раніше зі мною ніколи не було. Сумнівів уже не залишалося. Ну а слідом прийшов позитивний тест.”

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Через слабкість дівчина мало спілкується зі своїми підписниками у соціальній мережі “Інстаграм”. Мало знімає сторіз чи робить публікацій. Разом із тим, Даша подякувала усім за підтримку і побажання швидкого одужання. Дівчині і справді підписники і коментатори залишили багато побажань, розповідей про власний перебіг хвороби тощо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, грузинський "холостяк" Іраклі Макацарія провів тренування у прямому ефірі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Холостяк" Макс зізнався, чому вибрав Дашу і розбив серце Дани.

Також портал "Знай.ua" писав, що Даша з "Холостяка" зробила відверте зізнання.