Відомий пластичний хірург і колишній чоловік слави Камінської Едгар опублікував новий пост в соціальній мережі Instagram, в якому відповів на питання, чи приносить Пластична хірургія сімейного щастя.

Едгар Камінський поділився кількома реальними історіями, що відбуваються в клініці.

Читайте Знай в Google News!

Спочатку він представив приклад, який стосується дівчини, яка прийшла на консультацію по збільшенню грудей. У неї відсутня жирова тканина, молочна залоза не розвинена, а об'єм грудей — 0, прим цьому форма — дві ареоли і соски.

"Дівчина старше 30, мама трьох дітей, більше 12 років у шлюбі, дружина заможної людини. Hermès Kelly, годинник Van Cleef Lady Arpels Papillon, браслети Cartie Love, Bentley, Охорона. Хоче невеликий розмір (не більше третього), щоб груди виглядали природно і щоб нікого не здогадався", — додав він.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Другий же приклад стосується іншої жінки, яка бажає змінити форму носа, який зараз у неї невеликий і зміщений в сторону, є горбинка і він асиметричний. Ця дама одягнена скромно, невисокого зросту і старше сорока.

"Прийшла разом з чоловіком. Двоє дітей навчаються в університеті за кордоном. З чоловіком в основному живуть за кордоном в різних країнах. Разом зі студентських років. Жінка хоче більш симетричний ніс і менш виражену горбинку", - поділився Едгар.

А потім заявив, що таких історій тисячі. Людина при дорослішанні приймає рішення, оплачувати операцію самостійно або з сімейного бюджету, хоча це може бути і подарунком коханого. Тому, такі приклади, показують і доводять становлення сімей і жінок щасливими і міцними спочатку, з кривим носом або маленькими грудьми. Не після операцій або завдяки їм.

"Чи впливає результат операції на відносини всередині сім'ї? Ні. Після стількох років у шлюбі зовнішність не є значущою. Зміна зовнішності не допоможе створити або утримати сім'ю", — розповів відомий пластичний хірург.

Він виділив уважність, чесність, чуйність, комунікабельність, довіру, щирість і доглянутість, як справжній секрет міцної сім'ї, а ось пластика працює лише для себе. Красива зовнішність лише може допомогти швидше завести роман або познайомитися, а ось звикнувши до зовнішності, людина починає розкривати внутрішній світ партнера.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, колишній слави Камінської зізнався, скільки заробляє: "Моя мрія - бути класним і багатим"

Як повідомляв "Знай.ua", Едгар Камінський назвав причину розлучення зі Славою "неангелом": остання сварка стала вирішальною.

Знай.ua писав, Слава Камінська несподівано повернулася до Едгара: "Любов в очах"