Модель Альона Омович показала відверте фото з улюбленою їжею

Відома українська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина зробила кілька пластичних операцій, збільшивши груди і попу, а також підкоригувала своє обличчя. У своєму мікроблозі модель викладає відверті фото і цей раз не став винятком.

Читайте Знай в Google News!

На нових фото, які показала Альона, вона зображена на прогулянці в Києві, куди вийшла в розкішному і еротичному образі. Перед камерою вона з'явилася в сексапільному чорному комбінезоні з прозорим корсетом і широкими штанинами, цей наряд підкреслив пружні форми моделі. А ось зверху вона одягла розкішну хутряну накидку з шиншили. Її волосся розпущене і акуратно укладене, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до публікації Омович написала: "1/2/3/4? Шиншиловий жилет від @furs_anastasiia ідеально доповнив образ. P. S. вже передбачаю срач в коментах". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Альони, відповідаючи на її питання.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, нещодавно майже гола Українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.