У житті українського хореографа Влада Ями є не тільки бальні танці, а й тренування в залі і ранкова пробіжка. Днями виявилося, що танцюрист ще й грає в бадмінтон. Всі свої вміння він продемонстрував у шоу" Діти проти зірок " (Новий канал).

Читайте Знай в Google News!

" я ніколи професійно бадмінтоном не займався, - зізнається Влад. - У дитинстві, як і всі діти, міг пограти. Зараз навчив відбивати ракеткою волан свого чотирирічного сина Ліона. І тепер вже можемо всією сім'єю пограти в бадмінтон".

Влад Яма, фото: Новий канал
Влад Яма, фото: Новий канал

У шоу прийшов позмагатися із зіркою 11-річний Денис Мальнєв. Уявіть, цей хлопець за одну хвилину може відбити 60 воланів. Ще б пак, адже він переможець багатьох турнірів. У його арсеналів налічується 10 золотих медалей. Більш того, Денис в такому юному віці отримав другий дорослий розряд. Так що Владу від цієї інформації було вже не посібники!

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"виступати на змаганнях це одна справа, а от перед телекамерами – зовсім інша", – з посмішкою сказав танцюрист.

Схоже, що Влад неабияк мотивував себе цією фразою. Під час конкурсу він спритно забивав ракеткою волани. Більше того, потрапляв у сектори, за якими зараховувалися бали. І таки зумів перемогти свого суперника.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Влад Яма з дружиною вперше провели екскурсію по новому будинку, як живе суддя "Танці з зірками".

Як повідомляв Знай. ua, Влад Яма перетворився на Джина серед пустелі, Аладдін би обзавидувався.

Також Знай. ua писав, що Влад Яма похвалився феноменальною суперсилою - не кожен так зможе.