Російський співак, музикант і бізнесмен Сергій Жуков відомий більшості як соліст поп-групи " Руки вгору!". Він частенько радує своїх шанувальників публікаціями в соціальній мережі Instagram.

Зараз він виклав нову серію фотографій і поставив передплатникам питання, наскільки років вони себе відчувають.

Читайте Знай в Google News!

"Я ось помітив, що мене все частіше і частіше стали називати Сергій Євгеновичем. А я досі здригаюся, коли до мене по батькові звертаються. Незвично досі, хоча мені всього 44.. І хоча панібратське "Серьога" від малознайомих людей злегка підбішувати стало, я, як і раніше, відчуваю себе молодим. Принаймні, в Тік-ток блогерах орієнтуюся трохи краще за багатьох 20-річних..", - розповів він.

А потім додав, що кожна людина відчуває свій вік так, як вважає за потрібне. Тому-то люди і залишаються молодими, поки самі це відчувають. У Російській Федерації, за словами співака, люди до 35 років були офіційно визнані молоддю.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"А ви на скільки років себе відчуваєте? І хто я для вас Серьога, Серьожа, Сергій або Сергій Євгенович?", - підсумував питаннями Сергій Жуков.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, старий вовк Сергій Жуков з "Руки вгору" вплутався в якусь "дичину", артиста закидали яйцями.

Як повідомляв "Знай.ua", в барі у Жукова з "Руки вгору” піднімаються зовсім не руки: вокаліста викрили в розпусті.

Знай.ua писав, улюбленець Кіркорова вкрав у Жукова "крихту", соліст "Руки вгору" не знаходить собі місця: "Він тебе цілує?"