Відомий український співак Сергій Бабкін презентував нову композицію, яку він написав разом з 10-річною дочкою Веселиною. Також відомо, що на додаток до пісні було знято і "mood video", співак опублікував його на офіційній сторінці в YouTube - "Сергій Бабкін і Веселина Бабкіна - Because you love".

Читайте Знай в Google News!

Також про цю подію Сергій Бабкін написав у мережі Instagram.

Публікація Сергія Бабкіна, скріншот: Instagram
Публікація Сергія Бабкіна, скріншот: Instagram

"Це особлива прем'єра для мене. Перша англомовна пісня за все моє 18ти-річне творче життя. Ідея написання пісні належить моїй доньці - Веселині Бабкіній. Саме вона надихнула мене. Складали разом. Вперше в моєму сольному, авторському потоці я був не один. Зі мною була моя донька! Дякую, люба, що вмовила мене на такий душевний і сміливий крок. Знаю, що ця пісня не залишить байдужим нікого, хто був знайомий з нами до і познайомиться з нами після... Повне mood video дивіться в Ютубі.", - написав Сергій Бабкін.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

До слова, зйомки нового кліпу проходили у другій українській столиці в місті Харків.

І не посперечаєшся, композиція та зворушливе відео знайшли відгук в серцях шанувальників і просто підписників: "Сергій, дует з Веселиною просто чарівний! Вітаю і сподіваюся на продовження."; "Як же вам пощастило з один одним, дуже тепла і душевна прем'єра!"; "Дуже душевно, затишно і з любов'ю! Веселина молодець! З дебютом."; "Ну добре все, миленько, не погана пісня, але я так і не зрозумів навіщо її потрібно було співати англійською"; "Захват, які ви душевні".

Коментарі допублікації, скріншот: YouTube
Коментарі допублікації, скріншот: YouTube

Коментарі допублікації, скріншот: Instagram
Коментарі допублікації, скріншот: Instagram

Коментарі допублікації, скріншот: Instagram
Коментарі допублікації, скріншот: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Сергій Бабкін сунув руку в "надра" дружини, а вона і не проти: "Люблю радувати".

Як повідомляв Знай.uа, Бабка, курка і Прима без голови: як команда Потапа порвала суперфінал "Маскараду".

Знай.uа писав, Бабкін грайливо змахнув накладними віями, не кожна красуня так зможе: "Прима на кухні".