Популярна українська телеведуча Катя Осадча зарекомендувала себе ще й в ролі люблячої дружини і мами. Вони з Юрієм Горбуновим ростять чудового сина Івана, тямущого не по роках. Також вона активно веде свій блог в Instagram, розповідаючи і показуючи фоловерам як проводить свої робочі будні і час з сім'єю.

Новий пост Осадчої присвячений якраз її синові. Хлопчик сидить біля вікна, за напівпрозорою фіранкою, і рахує на пальцях, скільки днів йому залишилося до дитячого садка.
"Настрій вихідного дня:) Іван рахує дні до садочка) а ви чим зайняті? :) #weekend #mood"—- написала Осадча.


Користувачі прийшли в захват від цього поста, і знайшли фотографію дуже милою. Всього за 10 годин фото набрало понад 18 000 відміток "подобається". У коментарях шанувальники розповідали, як проходять їхні вихідні, а також захоплювалися талантом Каті зловити момент на фото, і самим Іванком.

"Згадую себе, коли була маленькою, теж сиділа біля вікна чекала з роботи батьків і вихідних, більше сумую за мамою", "вже можна показувати синочка . До рочки не бажано а зараз чому ні?", "Геніальні батьки, геніальна дитина, вже сама вміє рахувати", " щічки Горбунова😍", - пишуть фоловери в коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раньше "Знай.uа"розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове Селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.