Співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує українську публіку своїм сильним голосом і постійно мінливими образами. Зараз зірка, якій тільки ледачий не приписував роман з молдавським музикантом Даном Баланом, знаходиться на піку популярності.

Вона-зразок жіночності і стилю для багатьох українок, і недосяжний предмет жадання для шанувальників чоловічої статі.

14 Листопада Кароль виклала в свій Instagram нове фото, яке схвилювало передплатників. Тіна позує в наряді від модельєра Девіда Кома - це чорне плаття з відкритими плечима і відвертим декольте, в якому проглядається пружний бюст виконавиці. Сукня підкреслила її талію, яка виглядає настільки тонкою, ніби Тіна Кароль носить корсет. На руці виблискує Ювелірний перстень від "Укрзолото", елегантний макіяж підкреслює природну красу Тіни.

Замість звичних локонів Тіна вибрала пряме волосся, і закинула їх за спину. Фото швидко набрало більше 36 тисяч відміток і масу хвалебних коментарів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, юна закарпатка потрясла світ, друга Тіна Кароль: "неймовірний талант".

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль натягнула латекс на стрункі ніжки і влаштувала бурю в очах українців.