Українська актриса Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка". І цієї п'ятниці, 13 листопада, на телеканалі СТБ відбувся четвертий випуск.

Ксенія Мішина продовжує будувати відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом декількох тижнів.

Читайте Знай в Google News!

Зараз в Instagram-акаунті проекту з'явилося відеозвернення Іллі (@Illya_strong_bear (строгий ведмедик) в Instagram), який покинув шоу без троянди, до Ксенії з четвертого випуску. У ньому чоловік розповів, що вже звик називати Мішину Ксенечкою. Він вдячний жінці за нові емоції і те, що йому вдалося розкрити себе в її світі.

Також він висловлює подяку за чесність "холостячки" перед ним. Ілля сподівався на майбутнє, спільне, індивідуальне побачення. У нього були на нього великі плани.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ілля розкрив у собі новий потенціал, мені дуже приємно, що я послужила йому музою. І можливо в майбутньому він буде продовжувати розвиватися в цьому напрямку", - розповіла Ксенія після перегляду звернення.

Бізнесмен Ілля Рибальченко збентежив Мішину заяву про тяжкість зберігання вірності при довгій відсутності близькості з партнеркою, тому і покинув проект.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Холостячка" Мішина зі сльозами прощалася з учасниками: приховування дитини і думки про зраду.

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Мішина викрила фаворита проекту: "Брехав з першої зустрічі"

Знай.ua писав, "Холостячка" Ульянова розповіла, як було у неї в перший раз: "Тест - позитивний"