Мікеле Морроне, сексуальна мрія мільйонів жінок по всьому світу, актор з Італії, який прославився у польському серіалі, продовжує грати роль таємничого і солодкого чоловіка.

Читайте Знай в Google News!

Актор виклав на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм” нову світлину. На ній Мікеле сидить, його волосся розтріпане, а очі сховані за чорними сонцезахисними окулярами. На акторові синя сорочка і легка небритість - італієць всіляко намагається попасти в образ гарячого парубка, який полонить жінок.

Разом із тим, він трошки конструює і образ “погано хлопця” - Мікеле курить у кадрі. В його руці прикрашеній перснями чітко видно запалену цигарку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Підпис до світлини так само грайливий і таємничий: “Я хочу знати, що ти хочеш знати… Я до дідька зацікавлений”. Жінки, очікувано, залишили велику кількість схвильованих і схвальних відгуків у коментарях до цього посту. При цьому на його сторінці можна побачити коментарі різноманітними європейськими мовами: італійською, іспанською, англійською, польською.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, спекотний Мікеле Морроне роздягнувся майже повністю, сонце пестить рельєфні м'язи.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка польських "50 відтінків сірого" Мікеле Морроне розтанув від відеочату з веселою дівчиною.