Стиліст російського виконавця, короля поп-музики Філіпа Кіркорова, Арсен Айрапетов купив квартиру у Москві і став "кісткою поперек горла" деяких хейтерів.

Арсен Айрапетов в своєму Instagram-сторіс збентежений, що небайдужі порахували його гроші. У телеграм-каналі "Только никому" підрахували, скільки треба заробляти, щоб купити квартиру у Москві.

Читайте Знай в Google News!

"Ну ось, вже гроші мої рахувати почали... Взагалі-то не 50, а 150", - підписав сторі із кричущими заголовками російських ЗМІ стиліст.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

За два роки роботи з Філліпом Кіркоровим Арсен Айрапов зумів заробити на квартиру в Москві і ремонт в ній. Співпраця зі стилістом для співака виходить дуже вигідним, адже Айрапов знає, де купити брендові речі і пристойно заощадити.

[quote author=""]"У стиліста Філіпа Кіркорова виявився абсолютно дивовижний навик. Заробляючи у поп-короля 150 тисяч рублів на місяць, за 2 роки він накопичив на квартиру в Москві. Прямо магія якась. Проста арифметика: 150 000р

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кіркоров засвітив раритетний знімок з найріднішою людиною, і це не Пугачова.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кіркорова помітили з новою дівчиною.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кіркоров різко схуд на 40 кілограмів.