32-річна актриса "Студії "Квартал-95" Тетяна Песик в соціальній мережі Instagram опублікувала фото з душею і замилувала свою аудиторію.

Спочатку Песик зі своєю командою "VIP-Тернопіль" стала зіркою "Ліги сміху" та інших гумористичних проектів. Якось вона навіть заміняла Олену Кравець в шоу "Вечірній квартал", а тепер вона акторка "Жіночого кварталу".

Читайте Знай в Google News!

Комедійна акторка опублікувала фото з душею, адже чорно-білі знімки завжди передають якість глибші почуття людини, аніж кольорові.

Песик  // www.instagram.com/tanet_vip
Песик // www.instagram.com/tanet_vip

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На знімку Тетяна у чорному діловому костюмі - жакет і брюки. Дівчина сидить, опершись на крісло, закинула одну ногу на іншу, а рукою ненав’язливо підперла голову. Помітний макіяж і улюблена зачіска - помите розпущене волосся довершили ідеальний образ акторки.

Схоже, це була ціла фотосесія для зіркової красуні, але показала лише одне фото.

Підписники не пройшли повз привітання Тетяни Песик і облайкали публікацію емоційними смайлами й коментарями-компліментами.

"Ти така гаряча, як ерош пішта", "Лейдіс😍😍😍😍", "Просто💣💣💣💣💣😍", - пишуть користувачі у коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кварталівська подружка Кравець з "дівчинки-шибеника" перетворилася на ніжну леді: "Одиниці знають мене такою".

Як повідомляв "Знай.ua", що зірка "Кварталу 95" готувати не любить, але може дечим здивувати.

Знай.ua писав, мамі зять не потрібен? Зірка "Жіночого кварталу" Песик розсунула ноги.