Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість захопила численних шанувальників стильним відео, заінтригувавши дебютним кліпом і початком сольної кар'єри. Так, артистка презентувала кліп на трек "gorit", примірявши кілька дуже спокусливих образів і гаряче рухаючись на камеру. Красуня перевтілилася в пристрасну блондинку, а також отримала безліч привітань від зіркових друзів і колег: Потапа, Ірини Горової, Олі Полякової, Віри Брежнєвої, Соні Плакидюк і багатьох інших.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

До слова, численні шанувальники Наді високо оцінили і яскравий кліп, і красуню-кумира, і сміливість для сольного проекту, засипаючи Дорофєєву компліментами, а ось пісня, судячи з коментарів, аудиторії не особливо сподобалася: більшість фанатів вважає, що композиція просто недотягує до розкішних вокальних даних виконавиці, будучи для неї занадто простою, та ще з відсиланням в 90-ті.

"Пісня так собі", " Круто👍 💥 але мені нагадало пісню Гросу Вова😜", "Ну як біляшок на Вокзальній: гаряча, соковита і небезпечна!!!🔥🔥🔥👸👸🖤🖤", "Очікувалося щось більше!🙃 ", "Наскільки я вас люблю, але пісня не дуже.була в очікуванні кращого ((".

Варто відзначити, що дует "Время и Стекло" розпався ще на початку березня, через цілих 10 років популярності, проте друзі відзначили, що між ними немає конфліктів. Останній, прощальний концерт гурту пройшов 30 вересня у Палаці "Україна", Київ.

Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Наталія Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya/
Наталія Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Цього разу артистка порадувала шанувальників яскравим відео, в якому вона на сцені "Ліги Сміху" вітає Надю Дорофєєву з початком сольної кар'єри.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.