Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість разом з красунею-дружиною Лілією і їх маленьким сином Леоном вирушили підкорювати спекотний Дубай, ОАЕ, втікши подалі від холодної київської осені. Так, дружна сім'я крім прогулянок по самому місту відвідала ще й пустелю Сейх-аль-Салам і рукотворні озера Аль Кудра, відомі також, як "озера любові".

Лілія зазначила, що їм навіть вдалося зустріти світанок в пустелі, а після виконати ще одну мрію - фотосесію серед піщаних барханів. При цьому красуня приміряла легке білосніжне плаття з відкритими плечима і чорним корсетом, а Влад постав в широких джинсах і жилеті.

"Ще одна мрія збулася.🥰🙏

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Багато разів ми були в Дубаї. І кожен раз мріяли про фотосесію в пустелі. Але постійно щось не складалося.🤷🏻‍♀️

Минуло кілька років, багато наших друзів поїхали жити туди. Як здорово, що @chris.moroz_ вміє круто знімати в пустелі (а там потрібні особливі навички)☺️.😍 ♥ ️ 🥰 🙏 І пазл склався.🧩 😍👌🏻♥️

Тепер у нас є круті кадри з магічної пустелі Аль-Кудра.

Ми зустріли чарівний світанок і перші промінчики сонця.🌞 😊 🥰 Непередавані відчуття могутності і спокою.

Думаю цим кадром ми змогли передати настрій того ранку...🙏🥰♥️"