Відома українська співачка і експолітик Анастасія Приходько, яка в період виборів оскандалилася інтерв'ю в програмі "Рандеву" Яніни Соколової, не дуже часто радує публіку фото і відео в своєму Instagram. Але нещодавно зірка опублікувала в мережі чарівне фото, а в підписі до нього розповіла про свої численні татуювання.

Читайте Знай в Google News!

"Обіцяла розповісти про тату на моєму тілі - ловіть. Всім ханжам і впевненим, що" зробити татуювання – зіпсувати тіло", проходити повз. Відразу скажу, що татуювання не можна бити просто так! Це не звичайний малюнок - в це вкладається сенс, мотивація і відповідальність за те, що на тобі зображено. Але, знову ж таки, я говорю про уважність. Не про тих, хто б'є тату "люблю Машу" а потім пів життя не знає, як її вивести. Кожна моя татуювання несе сенс", - написала Анастасія. Вона також розповіла про кожну з її татуювань на різних частинах тіла, пояснивши, що вони позначають.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, Анастасія Приходько розповіла, як відгуляла 33-річчя: "Так я відзначала перший раз!".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Анастасія Приходько зізналася, як спочатку хотіла назвати доньку.

Також портал "Знай.ua" писав, що прихильниця Тимошенко Анастасія Приходько спровокувала скандал з поліцією в Парижі.